Zinkwerkvervangen

De Echte dakdekker voor al uw dak werkzaamheden, renovaties en lood en zinkwerk. De meest betrouwbare en vakbekwame dakdekker bij u in de regio!

Wij bellen u terug

Laat uw gegevens achter

echte-dakdekker-rijswijk
0 +
Jaar ervaring

Wij zijn uw specialist in

Zinkwerk vervangen

Uw dak dient bescherming te bieden tegen verschillende weersinvloeden. Dit lijkt voor wellicht vanzelfsprekend, maar dit is helaas niet altijd het geval. Extreme regen, harde wind of hevige hagel kan het zinkwerk op uw dak beschadigen met lekkages als gevolg. In dit geval kunt u altijd contact opnemen met de Echte Dakdekker voor al uw reparatie en spoedwerkzaamheden. Wij helpen u onder meer met het vervangen en/of repareren van het zinkwerk. 

Naast zinkwerk vervangen kunt u ook bij ons terecht voor het energiezuinig maken van uw woning. Wij helpen u uw woning beter te isoleren met handige isolatieoplossingen. Heeft u vragen over het vervangen van zinkwerk of isolatieoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan middels het offerteformulier.

Bevindt u zich in een noodgeval? U kunt direct contact opnemen met onze 24 uur spoedservice. U kunt bellen naar: 070 - 390 25 54

Wij staan klaar

Voor het vervangen van uw zinkwerk

Goed om te weten

Advies over maatwerk

Of het nu gaat om een simpele dakgoot of complex op maat gemaakt zinkwerk, u kunt met ieder vraagstuk bij ons terecht. Wij worden geregeld benaderd voor complex maatwerk dat wij voor 100% produceren in onze eigen werkplaats. We beschikken over alle benodigde moderne middelen en materialen om gedetailleerd maatwerk te kunnen leveren. Zowel particuliere als zakelijke klanten voorzien wij van passend advies en maatwerk.

Zinken elementen op maat maken is een expertise die niet voor iedere loodgieter is weggelegd. Wij leveren inmiddels al ruim 30 jaar maatwerk door heel Nederland en hebben ons gespecialiseerd in alles wat met zinkwerk te maken heeft. 

Voor vragen, advies of een offerte kunt gerust contact met ons opnemen. We stellen u direct op de hoogte van de mogelijkheden en bespreken met u de werkzaamheden en bijkomende kosten.

30

Jaar ervaring met bewerken van

Zinkwerk

0 +

Succesverhalen per jaar

0 %

Tevredenheidsscore

Ons werkproces

Wij doorlopen met u graag de volgende stappen

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul vrijblijvend het offerteformulier in of maak direct telefonisch een afspraak.

Ontvang een offerte op maat

U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte met duidelijke prijzen.

De monteur komt bij u langs

Een opgeleide en deskundige monteur komt bij u langs om de werkzamheden te verrichten.

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij vertrekken pas wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat.

Wij staan klaar

Om u vrijblijvend te advisren

Alles wat u moet weten

De voordelen van zinkwerk

Zink is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat eenvoudig in vorm te brengen is. Een belangrijke bijkomstigheid is dat zink zeer onderhoudsvriendelijk is en een langere levensduur heeft dan andere materialen voor dakgoten. Zink is gemaakt van volledig natuurlijk materiaal en hierdoor volledig recyclebaar. 

Een zinken gevel of dakgoot biedt meerdere voordelen waaronder; het lichte gewicht, eenvoudige bewerking, lange levensduur en de prachtige uitstraling. Dankzij deze unieke eigenschappen wordt zink vaak door architecten gebruikt om het dak en de gevel mee af te werken.

Offerte nodig?

Vraag 'm aan via dit formulier