Dakdekker Delft

De Echte dakdekker voor al uw dak werkzaamheden, renovaties en lood en zinkwerk. De meest betrouwbare en vakbekwame dakdekker bij u in de regio!

Wij bellen u terug

Laat uw gegevens achter

Een eigen werkplaats
Unieke expertise

Specialist in alles wat met uw dak te maken heeft

Dakdekker Delft

Familiebedrijf in Delft met meer dan 30 jaar ervaring als dakdekker. Wij vervangen hele daken, plegen periodiek onderhoud en kunnen zonder moeite overweg met alle materialen. Alle onderdelen en materialen voor uw dak worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Het belangrijkste onderdeel van uw woning of bedrijfspand is het dak. Uw dak zorgt voor bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Ook het hebben van een goed geïsoleerd dak brengt veel voordelen met zich mee, waaronder het besparen van kosten. Voor reparatie, isolatie en onderhoud gaat u naar Echtedakdekker.nl. De specialist voor een lekkagevrij en goed geisoleerd huis of bedrijfspand. Ook voor adviezen staan wij altijd voor u klaar, dus bel gerust.

30

Jaar ervaring als

Dakdekker bij u in de regio

0 +

Succesverhalen per jaar

0 %

Tevredenheidsscore

Ons werkproces

Wij doorlopen met u graag de volgende stappen

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul vrijblijvend het offerteformulier in of maak direct telefonisch een afspraak.

Ontvang een offerte op maat

U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte met duidelijke prijzen.

De monteur komt bij u langs

Een opgeleide en deskundige monteur komt bij u langs om de werkzamheden te verrichten.

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij vertrekken pas wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat.

Voor vragen of het maken van een afspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op

Specialist in

Al uw lood en zinkwerk

Specialist in

Daken en dakwerk

Specialist in

Lekkages en reparatie

Lekkage in Delft?

Met spoed een dakdekker in Delft

Wij zijn ook 24/7 bereikbaar voor schade en lekkages, zelfs na een storm. Voor noodoplossingen zijn wij razendsnel ter plaatse. Graag denken wij met u mee. Staat u voor moeilijkere keuzes zoals het selecteren van materiaal en het verduurzamen van uw woning? U kunt altijd rekenen op ons deskundige advies. Heeft u nog vragen? Bel dan gerust met onze klantenservices of gebruik eventueel het contactformulier. Wij bieden 24/7 een helpende hand in het geval van nood en lekkages.

Supersnelle service

In geval van nood zijn wij zeer snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Spoedservice

In spoedgevallen kunt u direct contact opnemen met met onze 24 uur spoedservice.

Opgeleid personeel

Onze monteurs voldoen ruimschoots aan uw en onze hoge kwaliteitseisen.

Ruim 30 jaar ervaring

Ons familiebedrijf is al ruim 30 jaar actief in het aanleggen, vervangen of repareren van zink en loodwerk.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Een betrouwbare dakdekker kan soms lastig te vinden zijn. Er zijn iedere bedrijven die het niet zo goed voor hebben met de klant. Daarom adviseren wij altijd om te kijken naar ervaring en specialisme. Niet ieder bedrijf is gespecialiseerd in bijvoorbeeld lood- en zinkwerk. Wij wel. Sterker nog, wij hebben een eigen werkplaats waar wij alles op maat kunnen maken. Daarnaast hebben wij in totaal zo'n 30 jaar ervaring. Dus we doen al ruim een kwart eeuw niets anders. Dus ook niets ernaast of erbij, uitsluitend een echte dakdekker, ook nog in uw regio.

Dat ligt compleet aan de situatie en het soort dak. Ieder dak is anders en iedere situatie kan anders zijn. Heeft u een oud dak en is er nooit onderhoud gepleegd, dan zullen de kosten hoger uitvallen. Is de constructie van uw dak van hoge kwaliteit en moet alleen het materiaal worden vervangen, bijvoorbeeld bij nieuwe dakpannen, dan zijn de kosten minder hoog. Daarom zorgen wij altijd voor een duidelijke offerte, nadat wij alles hebben geïnspecteerd. Uiteraard wordt u overal in meegenomen, want misschien heeft u wel aanvullende wensen. Kortom, ook voor inspectie en advies kunt u bij ons terecht. Duidelijkheid duurt het langst vinden wij. 

Dit is volledig afhankelijk van het materiaal waarvan uw dak is gemaakt. Hieronder hebben we voor u de levensduren van verschillende materialen op een rijtje gezet:

Bitumen dakbedekking: gemiddeld 25 jaar.

Rieten dak: minder dan 30 jaar.

Pannendak: 40 - 80 jaar.

PVC: ongeveer tussen de 20 – 25 jaar.

Er zijn verschillende dingen waar u op moet letten. Belangrijk is dat de dakdekker is gespecialiseerd in de werkzaamheden die nodig zijn voor de reparaties aan uw dak. Een dak van zink of lood vergt een hele andere kennis dan een pannendak. De Echte Dakdekker heeft een zeer brede kennis in huis en kan vrijwel ieder dak repareren, vervangen of restaureren.

Offerte nodig?

Vraag 'm aan via dit formulier