Daklood vervangen

De Echte dakdekker voor al uw dak werkzaamheden, renovaties en lood en zinkwerk. De meest betrouwbare en vakbekwame dakdekker bij u in de regio!

Wij bellen u terug

Laat uw gegevens achter

Een eigen werkplaats
Unieke expertise

Expert in

Daklood vervangen

Is uw daklood aan vervanging toe? Dan bent u hier op de juiste plek. De Echte dakdekker heeft ruim 30 jaar ervaring in het vervangen en aanleggen van daklood op verschillende soorten daken. Zowel platte als schuine daken zijn voor ons geen enkel probleem. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar: 070 390 24 54 of door het offerteformulier in te vullen. 

Wilt u zeker zijn van de kwaliteit van uw daklood? Ben u opzoek naar een professional met veel ervaring in het vervangen van daklood? Maak dan een afspraak met onze servicemonteur, we komen graag bij u langs voor inspectie, controle of reparatie aan uw daklood.

Goed om te weten

Wat is daklood?

Daklood of lood is een donkergrijze metaalsoort dat veel in de bouw wordt gebruikt. Lood is een makkelijk te recyclen product dat eenvoudig kneedbaar en herbruikbaar is. De duurzaamheid van het materiaal maakt het milieuvriendelijk op de lange termijn. U zult lood vooral tegenkomen op het dak waar het wordt gebruikt om ruimtes te dichten tussen verschillende elementen, denk hierbij aan uw schoorsteen of dakkapel. Lood heeft een waterafstotende én isolerende werking waardoor het een ideaal materiaal is om uw dak mee af te werken. 

Lood gaat bij goed onderhoud wel tientallen jaren mee. Wanneer uw daklood aan vervanging toe is, kunnen er scheurtjes ontstaan met alle gevolgen van dien. Laat daarom tijdig uw daklood controleren door onze gespecialiseerde loodgieters bij u in de omgeving.

Wij staan klaar

Voor het vervangen van uw daklood

30

Jaar ervaring in

Daklood vervangen

0 +

Succesverhalen per jaar

0 %

Tevredenheidsscore

Ons werkproces

Wij doorlopen met u graag de volgende stappen

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul vrijblijvend het offerteformulier in of maak direct telefonisch een afspraak.

Ontvang een offerte op maat

U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte met duidelijke prijzen.

De monteur komt bij u langs

Een opgeleide en deskundige monteur komt bij u langs om de werkzamheden te verrichten.

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij vertrekken pas wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat.

Wij staan klaar

Om al uw vragen te beantwoorden

Daklood vervangen voor een ander materiaal?

Alternatieven voor daklood

Er zitten veel voordelen aan lood als het gaat om het verwerken hiervan is uw dakwerk. Helaas brengt lood ook nadelen met zich mee. Lood is erg milieuonvriendelijk, dit is direct het grootste nadeel. Er worden de laatste jaren steeds meer alternatieve materialen gebruikt om het daklood te vervangen. Het alternatieve materiaal heeft de voordelen van lood, maar zijn minder belastend voor ons milieu. Een alternatief materiaal dient in ieder geval te voldoen aan de volgende eisen: milieuvriendelijk, flexibel, duurzaam (lange levensduur) en makkelijk te bewerken. 

Gaat u verbouwen? Neem dan de mogelijkheden door met onze specialist. Wij kunnen u passend adviseren in het gebruik van het juiste materiaal. Maak een afspraak via het formulier of bel direct met onze specialisten, we staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Offerte nodig?

Vraag 'm aan via dit formulier