Dakleien vervangen

De Echte dakdekker voor al uw dak werkzaamheden, renovaties en lood en zinkwerk. De meest betrouwbare en vakbekwame dakdekker bij u in de regio!

Wij bellen u terug

Laat uw gegevens achter

Echt ambachtswerk

Dakleien vervangen

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een ervaren en zeer deskundig dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in ieder soort dakbedekking. Dakleien vervangen vergt veel kennis, ervaring en vakmansschap van de dakdekker. Dakleien vervangen is een échte ambacht waarin niet iedere dakdekker is gespecialiseerd.

Voor het vervangen van uw dakleien kunt u terecht bij de Echte Dakdekker. Of u uw huidige dak wilt laten renoveren of een volledig nieuw leien dak wilt laten aanleggen, wij hebben ruimschoots alle kennis, materialen en vaardigheden in huis. Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Voor het aanvragen van een offerte vult u eenvoudig het formulier in.

0 +
Jaar ervaring

Onze voordelen en

Expertise

Wij staan klaar

Voor het vervangen van uw dakleien

Goed om te weten

Waarom een Leien dak?

Voordat u uw keuze maakt, zijn er een aantal belangrijke dingen die u moet weten over dakleien. Dakleien hebben een aantal voor en nadelen, een daarvan is dat leien daken een stuk lichter zijn dan daken die zijn bedekt met pannen. Hierdoor is een leien dak uitermate geschikt voor licht dak werk. Ook zijn dakleien beter bestand tegen wind en regen dan normale dakpannen. 

Een veel genoemd nadeel van dakleien blijft het vinden van een specialist die de dakleien vakkundig kan verwerken. Dit hoeft niet zo te zijn! De Echte Dakdekker kan moeiteloos ieder dak voor u bedekken met de gewenste dakleien. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

30

Jaar ervaring in het vervangen van

Dakleien

0 +

Succesverhalen per jaar

0 %

Tevredenheidsscore

Ons werkproces

Wij doorlopen met u graag de volgende stappen

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul vrijblijvend het offerteformulier in of maak direct telefonisch een afspraak.

Ontvang een offerte op maat

U ontvangt van ons een overzichtelijke offerte met duidelijke prijzen.

De monteur komt bij u langs

Een opgeleide en deskundige monteur komt bij u langs om de werkzamheden te verrichten.

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Wij vertrekken pas wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat.

Wij staan klaar

Voor al uw vragen!

Wij helpen u kiezen

Natuursteen of kunstleien?

Een leien dakbedekking behoort tot een van de meest duurzame dakbedekkingen die er zijn. In sommige gevallen gaat een leien dakbedekking tot wel 80 jaar mee. Waar kunstleien een kortere levensduur hebben van zo’n 40 jaar. Natuursteen leien zijn een echte natuurproducten. Hierdoor kunnen er in de dakleien kleine oneffenheden ontstaan, maar toch is een een leien dak volledig waterdicht. 

in de loop der jaren kan er onder het dak enige mosvorming ontstaan en kunnen er algen en andere vervuiling tussen de dakleien terecht komen. Dit betekend niet dat uw dakleien lekken maar dat uw dak gereinigd moet worden. Ook voor het reinigen van dakleien kunt u moeiteloos terecht bij de Echte Dakdekker. Dakleien vervangen of reinigen? Bel ons direct! We maken graag met u een afspraak.

Offerte nodig?

Vraag 'm aan via dit formulier