Lood en zinkwerk

De Echte dakdekker voor al uw dak werkzaamheden, renovaties en lood en zinkwerk. De meest betrouwbare en vakbekwame dakdekker bij u in de regio!

Wij bellen u terug

Laat uw gegevens achter

Wij zijn gespecialiseerd in

Alles wat met lood en zinkwerk te maken heeft

Alles wat u moet weten over

Lood en zinkwerk

Lood en zinkwerk worden gebruik om allerlei verschillende elementen van uw dak af te werken. Lood en zinkwerk spelen al honderden jaren lang een belangrijke rol in het weren van vocht op specifieke plekken in uw huis. Zowel lood als zink is enorm sterk, duurzaam en buigzaam. Deze materialen worden
veelal gebruikt om dakgoten, regenpijpen, dakkapellen, schoorstenen en gevels mee af te werken. Lood en zinkwerk gaat ongeveer zo’n 35 jaar mee, mits u het lood en zinkwerk geregeld laat onderhouden door een echte specialist.

De Echte Dakdekker is al ruim 30 jaar specialist in het verwerken van lood en zinkwerk op iedere denkbare manier. Met ons ambachtelijke vakmanschap bieden wij voor iedere wens een passende oplossing. De Echte Dakdekker beschikt over een eigen werkplaats waar lood en zinkwerk op maat kan worden gemaakt. In onze werkplaats maken wij alle zinken details met de hand op maat, hierna zullen wij het maatwerk op locatie vakkundig monteren.

Waarom onze service onmisbaar is

De voordelen van Echte Dakdekker

Zinkwerk vervangen

Een échte dakdekker voor het vervangen en onderhouden van zinkwerk.

Dakleien vervangen

Dakleien op maat maken en vervangen is een échte eeuwenoude ambacht.

daklood vervangen

Tijdig uw daklood vervangen voorkomt lekkages en waterschade aan uw woning.

loodslab vervangen

Wij kunnen vakkundig iedere soort loodslab voor uw vervangen, wij maken alles met de hand op maat.

Offerte nodig?

Vraag 'm aan via dit formulier